Hej! Vad roligt att du hittat hit till oss! Vi som bor här på gården heter Anders och Carina. Vi är ett par i övre medelåldern som älskar närheten till naturen. Tycker om att umgås med familj och vänner, på fritiden tar vi gärna en promenad runt om i skog och mark.

Anders & Carina

Gården

Här har vi bott sedan 1984. Gården har genomgått stora förändringar under åren, helrenovering av det hus vi bor i, tillbygge av ett stort garage och förråd. Men det största vi gjort var när vi fick för oss att riva det gamla brygghuset som höll på att förfalla för att bygga ett helt nytt. När det nya huset nästan var färdigt hade vi ännu inte en klar plan över vad vi skulle ha det till. Vi kom sedan på att vi skulle hyra ut det till turister som ville besöka trandansen och nu två år senare hyr vi ut det året runt till människor från hela världen. Tänk att så många uppskattar det vi lagt ner så mycket hjärta och tid på. Stort tack till er alla!

Veta mer?

Detta blev starten på något nytt och vi började även få förfrågningar från människor som ville hyra vår lada, både till fest och bröllop. Vill ni veta mer eller boka ett besök? Då kommer ni då hjälp av vår dotter Madelene. Hon hjälper oss med alla bokningar och kontakt med våra gäster.

Madelene, Carina & Anders

Olika prispaket

Vi erbjuder olika prispaket för att kunna tillgodose alls behov. Vill du veta mer om ladan, boka ett besök, boende eller veta vad som ingår i våra prispaket? Maila: nolgardeniugglum@gmail.com

Här kan du läsa mer om vår festlokal/lada!

Följ oss här:
Instagram & Facebook