Nu börjar det nära sig Konstnatten/Mekelsmäss som äger rum 24-26 september. Det är vårt andra år vi deltar. Konstnatten är en folkfest på Falbygden med lokal mat och lokal kultur. En happening i höstmörkret för alla sinnen där man kan besöka många spännande platser med utställare, äta mat lagad av professionella kockar eller hembakat av den kreativa amatören. Det är detta som är charmen med Konstnatten och som gör den extra mysig. Läs mer om Konstnatten och alla utställare här!

Hos oss

I år kommer vi vara med för andra gången och det ska bli väldigt spännande!

Öppettider

Fre: 18-23, lör: 14-01, sön: 11-14

Hitta till oss

GPS 58.244035, 13.505704

Vi ser fram emot ett besök från er <3

Här nedan kommer mer information om vad som händer hos oss och vilka utställare vi har på plats:

Nolgården i Ugglum

Upplev lantlig lyx hos oss på Nolgården i Ugglum. Vi erbjuder till vardags ett enastående turistboende och en plats för magiska fester. Under Konstnatten kommer vi ha visning av vår fest- och bröllopslokal. Titta in i vårt nybyggda uterum för mindre tillställningar eller i vår fantastiska lada. Vårt mysiga turistboende är också öppet för visning! Välkommen hem till oss.

Följ oss gärna på några kanaler:
Instagram & Facebook
Frågor? Maila: nolgardeniugglum@gmail.com

Foto: Sofia Linder Foto, redigering: Madelene Lennartsson Clean Lifestyle

Clean Lifestyle

Madelene Lennartsson driver företaget Clean Lifestyle. Hon gjorde en livsstilsförändring för 3 år sedan som resulterade i att hon blev medicinfri från sin autoimmuna tarmsjukdom Ulcerös kolit. I hennes kanaler inspirerar hon dagligen sina följare med livsstilsråd och näringsrik mat. Madelene kommer under Konstnatten ha försäljning av fika fritt från gluten, mjölk och vitt socker samt ha visning av mat- och bröllopsfoto.

Madelenes hemsida: www.cleanlifestyle.se
Följ på: Instagram & Facebook

Madelene Lennartsson Clean Lifestyle. Foto: Sofia Linder Redigering: Madelene Lennartsson

Södra Blomsterhandeln

Lina och Jessica driver Södra Blomsterhandeln i Falköping och de erbjuder blommor och dekorationer vid både glädje och sorg, vardag och fest. De skapar kreativa buketter och planteringar efter dina önskemål. I butiken i Falköping finns många färdiga arrangemang, inredning och presenter i form av ljuslyktor, te och choklad. Under Konstnatten kommer ni kunna se blomsterarrangemang för fest och bröllop gjorda av dem i vår lada.

Läs mer på deras hemsida här!

Lina & Jessica Södra Blomsterhandeln

Josefin Lantz Design Studio

Josefin Lantz designar trycksakskoncept för bröllop eller annan tillställning. Tillsammans med er utformar hon en unik design av inbjudningskort, meny, placeringsskyltar, tackkort eller annat. Hon arbetar gärna med olika material där endast fantasin sätter gränser. Klassisk, bohemisk, modern eller lantlig – fram den suit av trycksaker som passar dig!

Instagram: Josefinlantzdesignstudiotudio

Meny av Josefin Lantz Design Studio

FinEira bal & fest

Fineira grundades av Susanne Norling i januari 2019 och företaget finns sedan januari 2020 i lokalerna på S:t Olofsgatan 49 i Falköping. FinEira säljer bal- och festklänningar samt smycken, syr upp kläder på beställning, ändrar och lagar kläder. Under Konstnatten har de visning av visning av festkläder och sömnad i vår lada.

Läs mer på FinEiras hemsida här!

FinEira bal & fest

HK Högtidskläder i Falköping

Hos Högtidskläder hittar du ett brett sortiment av högtidsklädsel och accessoarer till alla män. De erbjuder smoking, frack, skjortor, gördel, västar, byxor, hängslen, manschettknappar, lackskor, handskar och mycket mer! Under Konstnatten hos oss har de visning av frack & smoking mm i vår lada.

Fineira bal- och festkläder har ett nära samarbete med HK Högtidskläder och de delar båda samma lokal i Falköping.

Läs mer på HK Högtidskläders hemsida här.

Högtidskläder i Falköping

Foto Nella Vita

Eva-Lena Niklasson är fotografen bakom Foto Nella Vita som fångar livets alla ögonblick i bild. Hon har en mångårig erfarenhet som fotograf och älskar att skapa tillsammans med sina kunder. Som 25-åring köpte hon sin första systemkamera och har sedan dess aldrig slutat fotografera. Hon lägger stor vikt vid att vara lyhörd inför er bröllopsdag och utformar fotograferingen för att den ska passa just er. Under Konstnatten kommer ni finna ett axplock av hennes bröllopsfoton. 

Tryck här för att komma till Eva-Lenas hemsida!

Foto Nella Vita

Malin Sahlén Art

Malin Sahlén ställer ut sina fantastiska oljemålningar som hon skapar med känsla och intuition. Abstrakt konst som hänför och som passar ihop med hennes underbara personlighet.

Spana in Malins Instagram här!

Karleby Handelsträdgård

Handelsträdgården drivs i tredje generationen och hemma hos dem och på torget i Falköping kan du köpa egenodlade sommarplantor, krukväxter, grönsaker och snittblommor varje fredag och lördag. Under Konstnatten kommer du kunna köpa massa gott hos oss från dem.

Läs mer på deras hemsida

Karleby Handelsträdgård

BN Larsagården

Berit Niklasson från Östra Tunhem driver BN Larsagården. Berit och hennes man har sedan 2017 sålt färska granar på deras gård. Åk dit, välj en gran i deras lilla skog och få hjälp med att såga ner den. Färsk gran står sig länge och dessutom bjuds du på en mysig upplevelse. Håll utkik på hennes Instagram för öppettider och vilka dagar de bjuder på alkoholfri glögg och pepparkaka!

Många granar betyder mycket granris! Berit kommer ställa ut sina barriga skapelser hos oss under Konstnatten. Julbockar och granar med och utan granris. Hon kommer ha försäljning av julbockar utan granris.

Läs mer om BN Larsagården

Barrig skapelse av BN Larsagården

Välkomna till oss!

Kram från familjen Lennartsson i Ugglum