Nu börjar det nära sig vår premiär för Konstnatten/Mekelsmäss som äger rum 25-27 september. Konstnatten är en folkfest på Falbygden med lokal mat och lokal kultur. En happening i höstmörkret för alla sinnen där man kan besöka många spännande platser med utställare, äta mat lagad av professionella kockar eller hembakat av den kreativa amatören. Det är detta som är charmen med Konstnatten och som gör den extra mysig. Läs mer om Konstnatten och alla utställare här!

Hos oss

I år kommer vi vara med för första gången och det ska bli väldigt spännande! Vi är även väldigt glada över att vi kommer ha massa inspiration och saker igång på plats. Bland annat nedan:

Nolgården i Ugglum

Upplev lantlig lyx hos oss på Nolgården i Ugglum. Vi erbjuder till vardags ett enastående turistboende och en plats för magiska fester. Under Konstnatten kommer vi ha visning av vår fest- och bröllopslokal. Titta in i vårt nybyggda uterum för mindre tillställningar eller i vår fantastiska lada. Vårt boende är bokat och kommer tyvärr inte kunna visas.

Följ oss gärna på några kanaler:
Instagram & Facebook
Frågor? Maila: nolgardeniugglum@gmail.com

Nolgården i Ugglum

Clean Lifestyle

Vår dotter Madelene driver företaget Clean Lifestyle. Hon gjorde en livsstilsförändring för 2,5 år sedan, som resulterade i att hon blev medicinfri från sin autoimmuna tarmsjukdom Ulcerös kolit.  I sina kanaler inspirerar hon dagligen sina följare med livsstilsråd och näringsrik mat fri från gluten, mjölk och vitt socker. Madelene kommer under Konstnatten ha visning av bilder på mat hon fotograferat och även ha försäljning av lättare mat och fika.

Läs mer på hennes hemsida här: www.cleanlifestyle.se
Eller här: Instagram & Facebook

Madelene Lennartsson Clean Lifestyle Foto: Sofia Linder

Malin Sahlén Art

Malin Sahlén ställer ut sina fantastiska oljemålningar som hon skapar med känsla och intuition. Abstrakt konst som hänför och som passar ihop med hennes underbara personlighet.

Spana in Malins Instagram

Malin Sahlén Art

In Estelle´s Pocket

Emelie-Estelle driver företaget In Estelle’s pocket. Namnet kommer från att hon samlar alla sina favoritsaker i sin ficka. In Estelle’s pocket hyr ut porslin och dekorationer för bröllop och fest. Emelie-Estelle kommer att duka upp i ladan med underbara vintagetallrikar, kristallglas, ljusstakar och allt det där andra man behöver för att skapa stämning och en minnesvärd upplevelse!

Läs mer på hennes hemsida

In Estelle´s Pocket

Södra Blomsterhandeln

Lina och Jessica driver Södra Blomsterhandeln i Falköping och de erbjuder blommor och dekorationer vid både glädje och sorg, vardag och fest. De skapar kreativa buketter och planteringar efter dina önskemål. I butiken i Falköping finns många färdiga arrangemang, inredning och presenter i form av ljuslyktor, te och choklad. Under Konstnatten kommer ni kunna se blomsterarrangemang för fest och bröllop gjorda av dem i vår lada.

Läs mer på deras hemsida

Lina & Jessica Södra Blomsterhandeln

Karleby Handelsträdgård

Handelsträdgården drivs i tredje generationen och hemma hos dem och på torget i Falköping kan du köpa egenodlade sommarplantor, krukväxter, grönsaker och snittblommor varje fredag och lördag. Under Konstnatten kommer du kunna köpa massa gott hos oss från dem.

Läs mer på deras hemsida

Karleby Handelsträdgård

Kom-ihåg

Det är även fler som visat intresse och vi kommer ta in i mån av plats. Vi strävar efter att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer om avstånd. Vi vill därför ta hjälp av alla besökare att tänka på avståndet till oss och andra besökare. Vi kommer sätta upp hänvisningar, ha gott om plats och tänka på sunt förnuft, hoppas ni också gör det. Tillsammans begränsar vi smittspridningen <3

Öppettider

Fre: 18-23, lör: 14-01, sön: 11-14

Hitta till oss

GPS 58.244035, 13.505704

Läs mer om Konstnatten och alla utställare här!
Vi ser fram emot ett besök från er <3

Kram från familjen Lennartsson
Nolgården i Ugglum