Klackarna i taket! I vår festlada förverkligas drömmar och förevigas minnen. Dessa väggar har under decennier sett hårt lantbruksarbete och på senare år de mest magiska och festliga tillställningarna. Du fyller den med det du vill – bröllop, födelsedagsfester, jubileum. Uterummet håller värmen och ger ljus långt in på småtimmarna. Dessutom får du spendera
natten i vårt lyxiga gårdshus!

Vid hyrning av festlokal ingår nedan:

LadanFestlokalen där det mesta finns och där större delen av kvällen kommer tillbringas

Bord och stolar
Iordningställande av bord och stolar
Bar med kyl/frys
Ljud och ljus
Scen
Dansgolv

Nybyggt uterum – Precis i anslutning till ladan

Bar med kylskåp
Sittplatser
Braskamin

Toalett & utedass

Finns tillgänglig vid boendet. Nybyggt utedass finns också.

BoendeFör långväga gäster eller bröllopsnatt för nygifta

Vid hyrning av festlokal ingår även två nätter i vårt exklusiva boende med fem bäddar. De nätter som ingår är den natten då festdagen äger rum och natten efter. Vill man även boka natten innan festdagen tillkommer en extra kostnad. Kanske behöver brudparet en avkopplande kväll innan sin stora dag med jacuzzi och bastubad eller bara njuta i naturen och de härliga omgivningarna. Eller så kanske bruden vill ha en avkopplande spakväll med bastubad och mys i jacuzzin med sina tärnor dagen innan bröllopet eller varför inte brudgummen med sin bestman och vänner. Vi hjälper er med era önskemål.

Om ni även bokar natten innan festdagen finns det även möjlighet för förberedelser innan bröllopet, exempelvis brudens håruppsättning och sminkning. Även möjlighet till förvaring av mat och dryck.

Man kan själv komplettera med extrasängar eller madrasser om man vill att fler ska få plats. Det kostar inget extra. Det finns även möjlighet att hyra lakan och handdukar om det skulle önskas. Gå gärna in och kika på vårt fina boende här.

Pris

Vi erbjuder ett baspris och olika tillval för att kunna tillgodose många olika behov. Vill du veta mer om ladan, boka ett besök eller veta mer? Maila: nolgardeniugglum@gmail.com

Följ oss här:
Instagram & Facebook