I gårdshuset finns tid för återhämtning och avkoppling. Tid för dig! Ta morgonkaffet i värmen av kaminen. Insup närheten till naturen under en promenad genom historiska marker. Avsluta kvällen under stjärnorna med ett glas bubbel bland bubblorna i jacuzzin. Huset har fem bäddar, fullt utrustat och bastu.

Detta finns

Huset ligger 12 km från Falköping och 18 km från Skara, 700 m från väg 184 med busshållplats. Endast 3 km till trandansen!

Kök/storstuga, spabad, badrum med bastu, tre sovrum varav ett med en dubbelsäng, ett med 120 cm säng och ett med två 90 cm sängar. Finns plats för extra sängar eller madrasser.

TV, gratis WiFi, ett fullt utrustat kök och möjlighet att mysa framför braskaminen.

Altan med utsikt över de vidsträckta maderna söder om Hornborgasjön med tranor och kossor. Utanför stugknuten porlar bäcken.

Priser:

5 pers/natt 2000 kr
4 pers/natt 1800 kr
3 pers/natt 1600 kr
2 pers/natt 1400 kr
1 pers/natt 1200 kr

Lakan och handdukar finns att tillgå till en kostnad av 100 kr/person.

Check-in efter: kl.15:00

Check-in före: enligt överenskommelse

Utcheckning: kl.12:00

Städning innan avresa utförs av hyresgästen, det finns möjlighet att köpa till städning (900 kr) om det skulle önskas.

Husdjur är ej tillåtna.

Nära till:

Trandansen, ca 3 km

Löfwings Ateljé & Krog, 9 km

Skara Sommarland, ca 26 km

Falbygdens Osteria, ca 13 km

Gudhems klosterruin, ca 4 km

Dalénium, ca 19 km

Bokning:

Vill du bo hos oss eller läsa mer? Tryck här!

Vid bokning av lada:

Vid hyrning av festlokal ingår även två nätter i vårt exklusiva boende med fem bäddar. De nätter som ingår är den natten då festdagen äger rum och natten efter. Vill man även boka natten innan festdagen tillkommer en extra kostnad. Kanske behöver brudparet en avkopplande kväll innan sin stora dag med jacuzzi och bastubad eller bara njuta i naturen och de härliga omgivningarna. Eller så kanske bruden vill ha en avkopplande spakväll med bastubad och mys i jacuzzin med sina tärnor dagen innan bröllopet eller varför inte brudgummen med sin bestman och vänner. Vi hjälper er med era önskemål.

Om ni även bokar natten innan festdagen finns det även möjlighet för förberedelser innan bröllopet, exempelvis brudens håruppsättning och sminkning. Även möjlighet till förvaring av mat och dryck.

Man kan själv komplettera med extrasängar eller madrasser om man vill att fler ska få plats. Det kostar inget extra. Det finns även möjlighet att hyra lakan och handdukar om det skulle önskas. Läs mer om vår festlokal/lada här.

 Gå gärna in och kika på vårt fina boende här.

Följ oss här:
Instagram & Facebook